Ga direct naar de content.

Bedrijfsprofiel

Activiteiten

Elektrotechniek

Het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties is al meer dan 60 jaar een van onze kernactiviteiten. In de kleine industrie, utiliteit en woningbouw realiseert ons bedrijf installaties die jaar in, jaar uit betrouwbaar hun werk doen. Onze installaties ontwerpen en installeren we niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen. Bij denken in oplossingen hoort immers het nu al rekening houden met voorzieningen die u morgen nodig heeft.

 

Tevens is Meurs & Zn. B.V. gespecialiseerd in elektrotechniek voor tankstations, zowel nieuwbouw als renovatie. Ons bedrijf weet wat daarbij komt kijken en onze monteurs zijn het gewend om rekening te houden met de normale bedrijfsvoering van het betreffende gebouw.

 

E.T.A.I.B. & Zn. Meurs B.V. gaat ervan uit dat een project altijd samen gerealiseerd moet worden en dus mag u van ons een ruime inbreng verwachten in het meedenken en de flexibiliteit om elk project tot een groot succes te maken.

 

Zo bouwen wij elke keer weer een zeer langdurige relatie op met onze klanten!

Als Erkend KOMO-Instal installateur met tevens een EVK-erkenning zijn we bevoegd inspecties en keuringen aan uw installaties te verrichten.

 

Telematica

 

In onze huidige technische maatschappij zijn ook hoogwaardige telematica installaties niet meer weg te denken. E.T.A.I.B. Meurs & Zn. B.V. kan hiervoor de volledige installatie verzorgen.

 

Dit betreft zowel de infrastructuur als de hardware centrale apparatuur. Voor het leveren en monteren van de infrastructuur beschikken wij over alle benodigde kennis, certificaten en apparatuur om een compleet werkend gecertificeerd netwerk voor u te verzorgen.

Ook voor advies omtrent toe te passen centrale apparatuur om uw netwerk optimaal te laten werken kunt u bij ons terecht!