Wat wij doen?

U ontzorgen. Van de eerste adviezen tot het opleveren en onderhouden van uw installaties.

DOMOTICA EN AUDIO VIDEO

Domotica is een verzamelnaam van diverse installaties die met elkaar verbonden zijn waarmee u uw woning of kantoor “slim” maakt.

Met domotica worden alledaagse bezigheden een stukje makkelijker.

Zo zet u met een app op uw telefoon bijvoorbeeld alle slimme lampen aan of zet u de slimme thermostaat op afstand een stukje hoger.

Ook kunnen de installaties elkaar “beinvloeden”, neem bijvoorbeeld een alarmsysteem welke gekoppeld is aan uw domotica installatie zodat u de bewegingsmelders van dit syteem kan gebruiken om aanwezigheid te detecteren en zo uw verlichting voor een bepaalde tijd in te schakelen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en programmeren van (complexe) domotica installaties van verschillende fabrikanten zoals Gira, Theben, Duotecno, Philips en zelfs Klik aan Klik uit.

Het toepasen van protocollen als KNX, Duotecno, Philips Hue, Dali, MODbus, DMX is voor ons gesneden koek.

Een steeds belangrijker wordend onderdeel bij het ontwerpen van de installaties van onze klanten is het toepassen van (hoogwaardige) audio video oplossingen.

Met audio video bedoelen we het leveren en monteren van bijvoorbeeld inbouw luidsprekers aangesloten op een versterker welke naadloos geïntegreerd wordt in de domotica installatie of het toepassen van schermen / televisies met de daarbij behorende infrastructuur.

Ook op dit gebied hebben wij zeer veel ervaring en zijn wij daarom ook dealer van Samsung, Sonos, Bowers & Wilkens, Integra, Basalte en Harmonic Design. 

Resume:

Of de klant een paar slimme lampen wil of een op maat gemaakte bioscoop, bij Meurs bent u aan het juiste adres.

We regelen zowel de infrastructuur, de hardware, de programmering en de visualisatie d.m.v. een app op uw telefoon of tablet.

Voor het leveren en monteren beschikken wij over alle benodigde kennis, certificaten en apparatuur om een compleet functionerende en gebruiksvriendelijke installatie voor u te verzorgen.

Ook voor domotica advies kunt u bij ons terecht!

PRESTATIES

Ons team werkt hard, 365 dagen per jaar, om onze klanten optimaal te servicen. Doorlopend werken we aan de mooiste opdrachten en zijn we trots op het resultaat, maar ook de weg er naar toe!

utiliteitsprojecten
woningen
specialisten
certificeringen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact
Secured By miniOrange